Een dankwoordje aan jonge creatieve talenten...

  • Chloë Van Den Bossche voor het ontwerp van mijn logo's & opstart Facebookpagina. Zij een jong talent afgestudeerd als marketeer & grafisch vormgever. Chloë is een fijne meid die meteen aanvoelt wat de klant wil en in geen mum van tijd een grafisch pareltje ontwerpt!
  • Jorben Ruysseveldt voor de opstart van mijn website & begeleiding. Hij is een schoolvriend van mijn dochter en een fantastische krak in digitalisering. Jorben is Apple-fanaat en volgt het bedrijf en zijn nieuwe ontwikkelingen op de voet. Een fijne kerel om mee samen te werken, er wacht hem een veelbelovende toekomst...
  • Ibe Braeckman voor de mooie fotoreportage van mijn projecten. Ibe heeft al van jongsaf aan ervaring en is vooral gek op foto's met dieren.  Als ik haar portfolio bekijk, sta ik versteld wat voor een groots talent zij wel is! Beloftevolle fotografe...
  • En als allerlaatste het jongste talent waar ik mee samengewerkt heb, Louis Braeckman. Een vinnig en schattig kereltje van 3 en bovenal topentertainer!  Jij hebt dat super gedaan vriend.