Any day spent sewing

is a good day! 

 

Hallo,

 

Mijn naam is Véronique, fiere mama van 2 pubers, een energieke jongen Michiel & een creatief meisje Marie! Ik heb ook een fijne echtgenoot die me altijd steunt wanneer ik weer eens een idee heb... Mezelf omschrijf ik als een bezig bijtje, eentje die moeilijk kan stilzitten en die uren tekort heeft in een dag (maar wel teveel stoffen in de kast :-). De ontmoeting met de naaimachine was ongeveer 5 jaar geleden. Toch heb ik nooit durven dromen dat deze hobby een ware passie zou worden! Ik geef toe, in 't begin was dat met vallen en opstaan en héél véél zelfstudie. Na een tijdje leek het me wijs om serieuze les te volgen want ik wilde méér! De honger naar zelfcreatie en vooral de voldoening achteraf was te groot... 

 

 


 

 Create & inspire!

 

 

 

Het doet wat met een mens en je leest het wel vaker... creatief zijn maakt je hoofd leeg! Dat kan ik alleen maar beamen!

Ik heb al veel creatievelingen ontmoet en sta vaak versteld hoe ze erin slagen om prachtige dingen te realiseren! Het zijn één voor één unieke projecten...

 

Het voelde ook fijn om soms hier en daar iemand te helpen en het moment te ervaren om dat unieke projectje tot een goed einde te brengen!

Uit deze voldoening is Atelier VéVé ontstaan!

 


 

Sewing together is 

much better!

 

Met Atelier VéVé wil ik graag een plek creëren waar we...
in alle gezelligheid nieuwe dingen leren,
onze talenten en skills ontdekken,
ongedwongen en op jouw niveau

 

 & met passie voor mode en creatie!